Opinie o VOLVIS

Zależy nam poznaniu Państwa opinii o firmie Volvis. Podziel się z innymi wrażeniami z zakupu używanego samochodu marki Volvo. Prosimy o opinie pozytywne jak i negatywne. Opinie o firmie Volvis  można dodawać w formularzu poniżej.

Dodaj nową opinie o firmie

Opinie o firmie Volvis

  1. Alan - Mokotów dnia 13 listopada 2021 o godz. 09:29 pisze:

    Hello, I’m Alan and I’m foreigner but from couple of years I live in Warsaw. First of all, greetings to all guys from Mokotów. In company I bought Volvo V40 D4 automatic in color white pearl. Because of my bad polish, company really helped me with registration car in Poland. With joy I would recommend you buying your future car in this company.

  2. Danka dnia 11 października 2021 o godz. 18:34 pisze:

    W wakacje tego roku zakupiłam w firmie Volvo samochód owej marki, a dokładniej Volvo XC60 w kolorze czarnym, R-DESIGN. Zamówiłam pojazd, wystawiono mi fakturę proformę na przelew, po czym zapłaciłam. Gdy dowieziono mi samochód pod miejsce zamieszkania, które wskazałam, zastałam pojazd dokładnie taki, o jakim słyszałam, w stanie idealnym. Od momentu zamówienia i zapłacenia za pojazd nie minęły nawet 24 godziny. Trzeba przyznać, że pracownicy firmy są oddani swojej pracy i szybko zajęło im dostarczenie samochodu. Auto po dziś dzień sprawuje się wyśmienicie.
    Zachęcam do zakupu u nich.

  3. Lucjan z Włocławka dnia 29 września 2021 o godz. 20:31 pisze:

    Przybyłem do tego przedsiębiorstwa za pośrednictwem i z polecenia mojej siostry Marianny która kupiła ponad rok temu Volvo V40.Do dziś siostra jeździ i samochód spisuje się bardzo dobrze poza drobnymi rzeczami jak skończyły się klocki, wybił sie amortyzator. Ja sprawiłem sobie nowy model xc90 który jest wyposażony w małą jednostkę napędową 2 litry diesel ale w połączeniu z Polestarem daje sobie świetnie radę. A co najważniejsze mało spala paliwa.Wszyscy który stawiają na bezpieczeństwo i małą paliwożerność gdzie w dzisiejszych czasach ceny paliw osiągają zawrotną cenę powinni pomyśleć o tej marce. Wszystkich zainteresowanych marką Volvo mogę zaprosić w to miejsce.

  4. Andrzej Pawlaczyk dnia 18 września 2021 o godz. 11:29 pisze:

    W 2019 roku kupiłem w firmie VOLVIS dwa samochody VOLVO C30 i V40. Oba samochody są eksploatowane do dzisiaj i bezawaryjnie przejechały C30 – 45 000 km, a V40 – 22 000 km bez żadnych usterek, nawet tych najdrobniejszych. W tym roku pojawiła się potrzeba posiadania w domu większego samochodu, więc pojechaliśmy oczywiście do firmy VOLVIS z nadzieją, że coś tam sobie wybierzemy. W grę wchodziły VOLVO XC70 (podwyższone kombi) lub SUV XC60. Był duży wybór obu modeli interesujących nas samochodów i w końcu zdecydowaliśmy się na 4-ro letnie XC60 z bardzo bogatym wyposażeniem lecz sporym przebiegiem 216 000 km. Samochód jeździł w holenderskiej firmie na dużych trasach był regularnie serwisowany. Ponadto dostałem pisemną gwarancję na cały rok więc jestem spokojny, że eksploatacja tego samochodu nie nam przykrych niespodzianek. W ciągu dwóch tygodni przejechałem tym samochodem ponad 2 500 km i jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że ten samochód, tak jak dwa poprzednie, będzie sprawował się znakomicie i sprawi nam wiele radości. Mogę z całym spokojem polecić VOLVIS jako rzetelną firmę sprzedającą dobre samochody marki VOLVO.

  5. Norbert Gdynia dnia 25 sierpnia 2021 o godz. 11:19 pisze:

    Zakupiłem kilka tygodni temu v60 w najbogatszej wersji wyposazenia,jestem mega zadowolony auto czekało na mnie wyczyszczone i przygotowane do drogi,co jest duzym plusem.Wszystko cacy !

  6. BarbaraW dnia 20 sierpnia 2021 o godz. 20:03 pisze:

    Polecam firmę Volvis w Chechle Pierwszy. Kupiłam jakiś czas temu auto marzeń volvo xc40 firma znalazla mi cudowne auto w wersji jakiej dawno szukałam . Bardzo profesjonalne podejście do klienta .

  7. Michał N. dnia 7 sierpnia 2021 o godz. 13:03 pisze:

    Jestem od 20lat miłośnikiem marki Volvo,nigdy nie było mnie stać aż do teraz,znalazłem w internecie firmę volvis i postanowiłem tam podjechać,to co tam zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania,wybrałem Volvo v 50 i powiem tak….marzenia się spełniają jeśli chodzi o auto i profesjonalne podejście do klienta,na koniec dodam,jeśli marzycie o VOLVO to tylko do firmy volvis,pozdrawiam

  8. MAREK KUJAWSKI dnia 31 lipca 2021 o godz. 15:32 pisze:

    Na początku lipca kupiłem, wraz z synem, w firmie Volvis samochód Volvo XC60. Z pełnym przekonaniem polecam wszystkim zainteresowanym zakupem używanego samochodu tej marki skorzystanie z oferty Volvis. Firma ma bardzo duży wybór samochodów. Jesteśmy z synem bardzo zadowoleni z zakupu. Auto zostało sprawdzone przed kupnem w ASO na ul. Kolumny w Łodzi. Stan techniczny bez zarzutu. Auto jest wyjątkowo bogato wyposażone i świetnie utrzymane.Najważniejsze jednak jest to, że Pan Właściciel bardzo poważnie potraktował nas jako klientów i jako fachowiec udzielał trafnych rad i odpowiadał cierpliwie na nawet naiwne pytania. Czuje się, że Właścicielowi i jego pracownikom zależy na zadowoleniu klientów i na rzetelnym przebiegu transakcji. Auto ma roczną gwarancję na piśmie. Dodatkowo dostaliśmy drugi komplet pięknych kół. Jestem pod wrażeniem. Właściciel dotrzymuje słowa i dba o klienta już po uiszczeniu ceny, o co trudno w innych firmach. Według mnie Volvis i jej Właściciel zasługują na najwyższą ocenę dlatego tę opinię podpisuję imieniem i nazwiskiem. Każdemu życzę tak udanego zakupu.

  9. Blondyneczka dnia 23 lipca 2021 o godz. 20:02 pisze:

    Kupilam volvo v40 d4 R-DESIGNE 2 tygodnie temu. Kontakt z właścicielem przed przyjazdem na najwyższym poziomie, mimo że jest on bardzo zajęty. Po przyjeździe na miejsce przywitali mnie bardzo mili i kompetentni pracownicy. Przyjechałam po auto z ogłoszenia otomoto. Na miejscu okazało się, że już go nie ma. Panowie pomogli mi wybrać jeszcze fajniejszą sztukę.
    Auto sprawidziłam w ASO.
    Szczerze polecam to miejsce. Czuć w nim ducha VOLVO! Właściciel szalony ale o ogromnym sercu do klienta. Odpowiada na wszystkie maile, oddzwania, a kiedy zapomniałam zabrać z komisu półkę tylnią pozwolił mi po nią przyjechać bez żadnego problemu.
    Miłych zakupów Państwu życzę.
    Naprawdę warto!

  10. Krzysztof dnia 18 lipca 2021 o godz. 12:27 pisze:

    Jestem bardzo zajęty i nie mam czasu na samodzielne szukanie samochodu.
    Chciałem kupić volvo S-90 z przebiegiem do 100 tys. km , rocznik 2018 w górę
    z określonym wyposażeniem , oraz kolorem.
    Po rozmowie z Właścicielem , jako jedyna Firma zajmująca się importem samochodów używanych ,na którą trafiłem w internecie podjęła się tego.
    Ustaliliśmy ,że jeżeli będzie brakowało niektórych elementów wyposażenia ,
    Firma zamontuje je w serwisie Volvo.
    Po wpłacie ustalonej kwoty Firma VOLVIS znalazła taki samochód w Holandii
    z czego dostałem dokumentację fotograficzną.
    Po akceptacji , samochód został sprowadzony do Polski.
    Z montażu brakującego wyposażenia dostałem również zdjęcia , oraz relację
    z przebiegu prac.
    Odebrałem samochód taki jak zamówiłem.
    Jestem bardzo zadowolony z obsługi przez Właściciela , oraz pracowników Firmy VOLVIS.

    Polecam .

  11. Jurek dnia 7 czerwca 2021 o godz. 20:27 pisze:

    Wszystkim miłośnikom samochodów VOLVO i wszystkim nowym nabywcom tego auta szczerze POLECAM firmę VOLVIS z Chechła Pierwszego/k. Pabianic. Jestem posiadaczem dwóch samochodów tej marki, więc temat jest mi znany. Do tego dokładny i detalista. Firmę VOLVIS, polecil mi kolega, który mieszka w Łodzi. Po pierwszej bardzo dobrze układającej się rozmowie, wyraziłem oczekiwania co do marki, modelu a zwłaszcza koloru, wyposażenia oraz wielu technicznych gadżetów, które chciałbym mieć w ewentualnie zakupionym w ww firmie aucie VOLVO V70. Ku mojemu BARDZO POZYTYWNEMU ZASKOCZENIU Szef Firmy informował mnie (z pełną dokumentacją fotograficzną, VIN, książką serwisową) o proponowanych samochodach spełniających moje dość duże wymagania. PEŁEN SUKCES!!!. Zaproponowane VOLVO V70 – spełniło w 100% moje OCZEKIWANIE. Ale to nie koniec dobrych wiadomości. Po przyjeździe po odbiór auta do Firmy – fachowe podejście pracowników VOLVIS – a ponadto piękne nowe aluminiowe felgi, kilka miłych dodatkowych volvoskich gadżetów i oczywiście roczna gwarancja na piśmie.
    Podsumowując całość “operacji” z Firmą VOLVIS jestem BARDZO Usatysfakcjonowany.
    Szczerze POLECAM.
    POZDRAWIAM CAŁĄ FIRMĘ VOLVIS.
    KLIENT z Krakowa.

  12. EK dnia 3 maja 2021 o godz. 15:53 pisze:

    Znalazłam Volvis w necie, a potem okazało się, ze jest w czym wybierać. Kupiłam V40- auto było przygotowane, jak chciałam, był to model, jaki chciałam, miałam możliwość sprawdzać auto, również w serwisie. Zakup poprzedzony zaliczką- nie było problemów w tej sprawie, ani w przeprowadzeniu transakcji, czy uzgadnianiu ceny – trochę o tym było ale się dogadaliśmy 🙂 sprzedający nie daje zapewnień, jakie chciałoby się usłyszeć, ale mówi, ze jest możliwość sprawdzenia auta, jazdy, stanu technicznego, rozrządu i jego wymiany, czy roczna gwarancja. Może to powtarzać, żeby mieć jasność sytuacji- taki “protokół dyplomatyczny Volvis”, a klient może wybierać. Pan Adam, czy pan Marcin odpowiadają na pytania, zadane po raz kolejny 🙂 Do rejestracji auta potrzebny był jeszcze dokument- wymagało to paru telefonów, ale gdy potrzebowałam na już, to było. Jeżdżę ponad miesiąc i wszystko jest ok.

  13. MarioPos dnia 9 kwietnia 2021 o godz. 08:37 pisze:

    Dzień dobry. Piszę na prośbę Pana który sprzedawał mi auto żeby po zakupie wypowiedzieć się. Volvo które nabyłem faktycznie jest pierwsza klasa. Kupiłem nowe XC90 w wersji RDesign. Autko bez najmniejszych zastrzeżeń. Wygląda jak cudo a jeździ jeszcze lepiej. Dla pewności przed zakupem kazałem sprawdzić stan techniczny w serwisie jednak była to tylko formalność. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam to miejsce nie widziałem jeszcze w Polsce takiego ogromnego wyboru Volvo.

  14. serwisowy789 dnia 9 marca 2021 o godz. 09:50 pisze:

    Zakupiłem w firmie Volvis V40. Firma rewelacyjna. Miła obsługa. Ceny konkurencyjne.Wszystko zgodnie z opisem w ogłoszeniu. Polecam.

  15. dr. Henryk dnia 28 lutego 2021 o godz. 23:11 pisze:

    Zakupiłem w tej firmie Volvo XC90 nowy model z roku 2015. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam to miejsce.

  16. Mariola Łódź dnia 17 stycznia 2021 o godz. 12:27 pisze:

    Do firmy Volvis trafiłam z polecenia mojego partnera życiowego, Stefana Więckiewicza, który ściśle współpracuje z tą firmą. Nie żałuję mojej decyzji, ponieważ V60 z napędem hybrydowym awd, było warte grzechu i wywalenia za nie prawie 90 tysięcy złotych. Volvivka na silniku elektrycznym przejeżdża w granicach 80-90 km, co pozwala mi na rozwiezienie rano moich pociech do szkoły i przedszkola, a także dojazd do firmy i powrót, lecz przed zakupem radzę udać się na sprawdzenie do stacji ASO. W moim przypadku były to dwie usterki: nie działające webasto oraz sensor deszczu i światła. Nie były one widoczne gołym okiem, ale istotne w użytku. Firma podeszła do tego rzetelnie. Przed finalizacją, jeszcze w tym samym dniu zostało to naprawione, oczywiście w stacji ASO Nova Łódź, co prawda nie opuścili na pojeździe żadnej kwoty ale dostałam rok gwarancji oraz dodatkowy komplet kół i kompleksowy serwis. Bardzo ważną rzeczą jest to, o czym przekonuję się od kilku dni w ostatnich warunkach na drodze, pojazd radzi sobie znakomicie na zaśnieżonych drogach. Następne auto dla dorastającego syna pewnie też kupię tam. Pozdrawiam – Mariola.

  17. Ewa Romanowska dnia 4 stycznia 2021 o godz. 23:04 pisze:

    Pół roku temu, wraz z moim małżonkiem i tatą sprawiliśmy sobie doskonałe, rodzinne XC70 Cross Country. Mieszkamy na wsi dlatego potrzebowaliśmy pojazdu 4×4 z dużym bagażnikiem. Jak do tej pory bez żadnej awarii. Podczas rejestracji wystąpiły pewne niejasności, lecz bardzo szybko zostały wyprostowane przez Panią Smorek a urzędem. Przed Świętami dosłano nam obiecane koła zimowe. Za rok planujemy zakup małego samochodu dla naszej córki, oczywiście na pewno odwiedzimy firmę Volvis.

  18. roman Wrocław dnia 28 grudnia 2020 o godz. 12:37 pisze:

    w październiku kupiłem volvo v60 cross&country z rocznika 2015 z bardzo dobrym wyposażeniem; auto jest w idealnym stanie i nalezy przypuszczać, ze nie bedzie problemów; Pan Adam i pracownicy Spółki Volvis pomogli w załatwieniu wszelkich formalności i pozostają do dyspozycji w przypadku pytań i potrzeby kontaktu; warto polecić takiego sprzedawcę.

  19. roman szyjewicz dnia 28 grudnia 2020 o godz. 12:31 pisze:

    w październiku kupiłem dla zarządzanej spółki volvo v60 cross&country z rocznika 2015 z bardzo dobrym wyposażeniem; auto jest w idealnym stanie i nalezy przypuszczać, ze nie bedzie problemów; Pan Adam i pracownicy Spółki Volvis pomogli w załatwieniu wszelkich formalności i pozostają do dyspozycji w przypadku pytań i potrzeby kontaktu; warto polecić takiego sprzedawcę.

  20. Dominik dnia 23 grudnia 2020 o godz. 09:15 pisze:

    Jakiś czas temu kupiłem u Pana Adama V40. Jestem bardzo zadowolony z zakupionego auta. 5-cylindrowy silnik w tym aucie sprawuje się wyśmienicie.

    Pozdrawiam

  21. Hanna i Vanessa dnia 20 grudnia 2020 o godz. 14:04 pisze:

    W dniu wczorajszym w komisie Volvo sprawiłyśmy sobie wraz z moją siostrą bardzo bogatą wersję Volvo C30 koloru grafitowego. Sprzedawca, który nas obsługiwał Pan Adrian wykazał się wielką cierpliwością dla młodych kobiet. Gorąco go pozdrawiamy i polecamy to miejsce 😄

  22. Panki dnia 20 grudnia 2020 o godz. 10:55 pisze:

    W firmie volvis niedawno udalo mi sie nabyć rzadką wersje volvo v40 z silnikiem 2.5 turbo. Autko wizualnie jak i technicznie bez zarzutu. Podejście pracowników do klienta na wysokim poziomie. Samo kupno auta odbyło sie sprawnie i bez większych komplikacji. Polecam

  23. tomi dnia 2 grudnia 2020 o godz. 22:17 pisze:

    W listopadzie zakupiłem w VOLVIS XC70 wybrałem na wymianę opony klocki tarcze wszystko zrobiono w ASO , jednak po 2 tygodniach wymieniłem samochód na inny (też XC70) z uwagi na brak napędu 4×4 oczywiście też VOLVIS ponownie dobrałem opony felgi (doradztwo super , wygląd jeszcze lepszy) . Efekt końcowy taki jak oczekujemy , czasem troszkę to trwa ,ale warto poczekać (sklonować pana Adama się nie da) , on po prostu jedzie po kolejne Volvo dla kolejnych zadowolonych klientów . Jeśli Volvo to takiego wyboru nigdzie jak tutaj nie znajdziemy , kolejne – następne też będzie Volvo i oczywiście z VOLVIS

  24. ELA dnia 24 listopada 2020 o godz. 11:14 pisze:

    21.11.2020 zakupiłam V40 piękny samochód!!! Trafiłam do komisu zupełnie przypadkiem lecz była niesamowicie zszokowana możliwością wyboru modeli i obsługa samego szefa Pana Adama. Pełen profesjonalizm fachowe doradził spełnił moje życzenia co do detali samochodu. Jeśli sugerujecie się szanowni Klienci jeśli sugerujecie się opiniami to warto przekonać się osobiście o tej firmie ja jestem mega zadowolona i każdemu mogę polecić zakup samochodu u Pana Adama bez dwóch zdań!!!!!! Ela

  25. Łukasz Więckiewicz dnia 18 listopada 2020 o godz. 09:47 pisze:

    Bardzo duży wybór Volvo. Szukałem V40 i tu znalazłem 9 sztuk w jednym miejscu. Fachowcy od Volvo, wiedzą czym handlują. Polecam.

  26. Maciej Górski dnia 13 listopada 2020 o godz. 13:13 pisze:

    W firmie Volvis kupiłem ładne Volvo xc 90 z rocznika 2017. Byłem mile zaskoczony z obslugi i rzetelnych informacji o aucie. Wszystkie sprawy związane z autem były załatwione od ręki i bez żadnych problemów. Serdecznie polecam ten komis samochodowy.

  27. Jarosław- Chwaszczyno. dnia 22 października 2020 o godz. 20:12 pisze:

    Zakupiłem XC60 w sierpniu, jest to auto którego szukałem od dawna.Samochód trzy letni o nieskazitelnej jakości utrzymania wnętrza i o pięknym wyglądzie zewnętrznym w najbogatszej wersji wyposażenia.Autko otrzymuje roczną gwarancje od komisu i inne tam takie gadżety.Gorąco polecam sprzedawce.

  28. Konrad Bukowski dnia 26 września 2020 o godz. 15:36 pisze:

    Bardzo polecam to miejsce. Poczułem się wyjątkowo – panowie wykazują się wysoką znajomością zagadnienia “Volvo” oraz wielką cierpliwością nawet do takich trutni jak ja 😉 Po przyjechaniu do firmy w jednym miejscu znalazłem ofertę trzech sztuk używanych XC90 koniecznie w wersji 7-mio miejscowej. Mogłem nawet pokusić się o wybór koloru. Na wszelki wypadek samochód został poddany sprawdzeniu przedzakupowemu w serwisie Volvo – wszystko wypadło jak należy. Zdecydowałem się na zakup auta i naprawdę nie żałuje decyzji. Bardzo polecam rozpoczęcie poszukiwania wymarzonego Volvo od tego miejsca.

  29. Robert dnia 20 sierpnia 2020 o godz. 15:07 pisze:

    W lipcu zakupiłem volvo v 40.jechalem z Krakowa.po upatrzone 150km czarne.na miejscu okazało się że jest duży wybór.jeden z pracowników wypytał co oczekuje od tego samochody .po chwili pokazał mi inne też v40 ale 190km.Moge powiedzieć że jest bajka.jak na tą chwilę chodzi jak zegarek A wrażenia zwłaszcza na trasie.jest moc.

  30. Jarosław dnia 17 lipca 2020 o godz. 10:15 pisze:

    Dzień dobry, Na początku roku zakupiłem tutaj Volvo XC60 którego szukałem przez kilka miesięcy gdyż chciałem by samochód był bogato wyposażony i w jak najlepszym stanie. Przyjeżdżając na miejsce byłem miło zaskoczony gdyż samochód spełniał dokładnie moje oczekiwania. Po pozytywnym sprawdzeniu samochodu w autoryzowanym serwisie Volvo dokonaliśmy finalizacji transakcji. Do dnia dzisiejszego cieszę się bezawaryjnością swojego samochodu. Szczerze polecam !

  31. Krystyna Sosnowiec dnia 12 lipca 2020 o godz. 13:45 pisze:

    Witam, nazywam się Krysia. Na moje 40 urodziny mąż zrobił mi zarąbisty prezent i fundnął mi autko. Piękną V40-stkę koloru biała perła z najmocniejszym silnikiem Diesla D4.Opiszę szybciutko cały zakup oraz transakcję. Znalazłam samochodzik na allegro, zadzwoniłam do firmy konwersację prowadziłam od początku z Panem Adamem-przemiły facet. Zarezerwowałam pojazd poprzez wpłacenie zadatku na konto. Gdy przyjechałam do firmy samochodzik czekał na mnie czyściutki, gotowy do drogi. Jednakże wzbudził mój niepokój tym, że przednia szyba jest wymieniana. Postanowiliśmy z męzem udać się do stacji aso. Tam stwierdzono, że pojazd jest cały w stanie fabrycznym i co najważniejsze potwierdzono jego przebieg. Jedyne co wykryto to polakierowane dwa zderzaki. Do pojazdu dostaliśmy zapasowy komplet opon na sezon zimowy oraz roczną gwarancje. Polecam wszystkim kupno Volvo w tym komisie.

  32. Iwan Szczepaniak dnia 5 maja 2020 o godz. 14:08 pisze:

    Dzień dobry. Nazywam się Iwan Szczepaniak. Kupiłem w tej firmie auto 2 miesiące temu. Jest to nowy model XC90 z rocznika 2016 więc jest w doskonałym stanie czego nawiasem mówiąc nie omieszkałem sprawdzić przed zakupem korzystając z usług wyspecjalizowanej w tym firmy. O firmie mogę pisać wyłącznie w samych superlatywach. Po kilku tygodniach jazdy bez problemu wymienili mi koła, ponieważ te “na samochodzie” miały zbyt niski profil i musiałem bardzo uważać w trakcie dojazdów do mojego domu na wsi. Chciałem dodać, że pochodzę z okolic i obserwuję ich działalność od jakiegoś czasu. W ciągu kilku ostatnich lat niesamowicie się rozwinęli pod kontem dostępnych modeli Volvo i ich ilości. Oferta jest naprawdę szeroka. Moim zdaniem dobrze świadczy to o ich profesjonaliźmie w tym, czym się zajmują. Pozdrawiam wszystkich ludzi z charakterem. Iwo

  33. Wojciech Wolski dnia 17 kwietnia 2020 o godz. 18:29 pisze:

    Kupiłem w tej firmie Volvo V60 w najbogatszym wyposażeniu. Z samego samochodu jak i całej transakcji jestem megazadowolony.Począwszy od wpłaconej zaliczki po odbiór samochodu który czekał na mnie umyty i wyczyszczony co bardzo szanuję. Myślę że jeszcze tu wrócę

  34. Restauracja Chińska dnia 7 kwietnia 2020 o godz. 16:18 pisze:

    Salon, samochody i sprzedawcy na poziomie. Rzetelność i uczciwość w każdym calu. To już drugie Volvo po które przyjechałem do nich. Miało fabryczną powłokę lakierniczą czemu się nie mogłem nadziwić, ponieważ ciężko o takie w przypadku używanych aut. Mało tego pokazano mi materiały dowodowe w postaci filmów i zdjęć zanim auto nabyli w salonie Volvo Select w Dortmund. Poskarżyć się muszę tylko na dostawę zapasowych kół z oponami. Trwało to prawie miesiąc ale zgodnie z obietnicą Szef dotrzymał danego słowa.

  35. Henryk Wojdyński dnia 26 lutego 2020 o godz. 21:44 pisze:

    Kupiłem na leasing w tej firmie Volvo V60 i jeżdzę już pół roku. Nie zepsuło się jeszcze. Włascicielka prosiłą żebym naisał opinię po zakupie czy jestem zadowolony więc to zrobiłem. Jak dot tej pory nic dodać nic ująć. Mają auta nie najtańsze ale warte swej ceny.

  36. Sebastian dnia 30 grudnia 2019 o godz. 13:48 pisze:

    Kupiłem niedawno Volvo C30 autko sprawuje się bardzo dobrze. Firma Volvis wywiązała się z wszystkich obiecanych obietnic. W firmie byłem przyjęty bardzo miło wyczuwalo się rodzinną atmosferę. Pracownicy bardzo mili i rzetelni. Polecam wszystkim tę firmę i samochody.

  37. Roksana dnia 14 listopada 2019 o godz. 10:05 pisze:

    Na komis VOLVIS trafiłam przypadkiem, niemniej od początku miałam poczucie, że jestem w rękach specjalistów z branży. Proces wyboru auta dla mnie był żmudny i trudny, jako że nie byłam łatwym i zdecydowanym klientem – Pan Adam, właściciel okazał duże pokłady cierpliwości i wsparcia w dokonaniu właściwego wyboru.
    Auto zaliczkowane, czekało na mnie blisko 2tyg. Gotowe było do odbioru w umówionym terminie. Zespół Pana Adama oferuje doradztwo w zakresie finansowania pojazdu – na wybranych przez siebie warunkach, pełna elastyczność.
    Zdecydowałam się na zakup z roczną gwarancją – kilka dni po odbiorze, los spowodował, że musiałam z niej skorzystać. Pan Adam ze złożonych obietnic w ramach ważnej gwarancji wywiązał się bez zarzutów, wsparł mnie również w holowaniu auta, ponieważ nie zdązyłam zakupić AC.
    Zdecydowałam się na Volvo v40 Cross Country – auto od blisko dwóch miesiecy sprawuje się bez zarzutów, a Pan Adam w dalszym ciągu służy radą, nawet po dokonanym już zakupie.
    Z całym przekonaniem polecam – nigdy nie byłam przekonana do zakupu auta z komisu – wspołpraca z Volvis zmieniła moje nastawienie i pozostawiła po sobie same miłe wrażenia 🙂

  38. Janusz dnia 27 października 2019 o godz. 11:28 pisze:

    Kilka miesięcy temu zakupiłem Volvo v40 z silnikiem D4 od tej firmy. Wszystko o czym mówił sprzedający przez telefon potwierdziło się przy oględzinach samochodu. Był on bezwypadkowy, a wyposażenie spelnialo wszystkie moje oczekiwania. Autem jeździło się rewelacyjnie, stan oceniam na idealny. Jest to moje pierwsze Volvo i jestem zaskoczony bardzo pozytywnie jakością wykonania.

    Obsługa przez sprzedajacego byla na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm i dbalość o najdrobniejsze szczegoły sprawiły, że zdecydowałem sie na zakup. Właściciel wraz z pracownikami to super ludzie znający się na robocie i podchodzacy do swojej pracy z pasją. Otrzymałem wszystkie ważne dla mnie informacje, cenne wskazówki, rady i dzięki temu mogłem podjąć odpowiednia decyzję.

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu i oczywiście będę tę firmę polecał każdemu kto chce kupić zadbany samochód z pewną historią.

  39. DRR dnia 6 września 2019 o godz. 12:50 pisze:

    Serdecznie polecamy, jesteśmy właśnie po zakupie Volvo V40. Poza tym, że samochód jest „prześliczny”, to cała transakcja od momentu zamówienia auta do jego odbioru przebiegała bez żadnych problemów, a Pan Adam jest Mistrzem w swej dziedzinie !!! Serdecznie pozdrawiamy 🙂

  40. Sasza Poznań dnia 23 sierpnia 2019 o godz. 08:55 pisze:

    Kupiłem razem z moją narzeczoną C30 koloru pomarańczowego.Użytkujemy już ponad pół roku. Niedługo powiększy nam się rodzina i po jakiś większy model xc tutaj wrócimy.Właściciel może trochę nerwowy ale ma dobre samochody.

  41. MW dnia 19 sierpnia 2019 o godz. 17:48 pisze:

    Od czerwca jestem szczęśliwym posiadaczem V60 D6 Plug-in Hybrid. Auto trudne do znalezienia – tu akurat bywają. 2 w jednym – dla przyszłych ekologów, chcących popraktykować jazdę elektrykiem polecam!. A na długie dystanse D6 tez nie przeszkadza. Auto zgodne z opisem – przegląd w stacji autoryzowanej 0 uwag. 3 miesiące jazdy – bez żadnych niespodzianek.

  42. Grażyna z 3miasta dnia 18 lipca 2019 o godz. 18:43 pisze:

    Pół roku temu zakupiłam Volvo V40.Odniesienie auta ze strony do rzeczywistości oceniam na 5. Po wcześniejszym umówienu się na odbiór samochód odebrałam w pełni sprawny i gotowy do jazdy. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam.

  43. Atiapiapiac dnia 21 czerwca 2019 o godz. 09:08 pisze:

    W tym miejscu mogę napisać tylko i wyłącznie pozytywnie.Poszukiwałam Volvo V40, odwiedziłam kilka komisów i z każdą kolejną wyprawą miałam coraz gorszy humor. Przez telefon słyszałam jakie wspaniałe auto jade oglądać i td. Bliższe oględziny za każdym razem powodowały jedynie potęgujące zdenerwowanie (delikatnie ujmując).Po przybyciu do tej firmy mile się zaskoczyłam, auto było dokładnie takie jak facet zachwalał przez telefon, mało tego mogłam wybrać z dwóch podobnie wyposażonych.W rezultacie wybrałam czerwoną strzałę ze 190konnym siknikiem,Samochód klasa sama w sobie, sprzedający zaś wie o czym mówi. Serdecznie polecam to miejsce.

  44. Paweł Iwan dnia 28 maja 2019 o godz. 19:49 pisze:

    W maju po raz drugi kupiłem Volvo w tej firmie . Poprzednie było xc 90 teraz xc60.
    Gdybym miał jakiekolwiek wątpliwości czy zastrzeżenia na pewno bym
    nie wrócił.
    Obsługa fachowa , mówią jaki jest jest stan faktyczny , nie ma “ściemy”.
    Polecam .
    Po trzecie pewnie też wrócę do nich.

  45. Bartosz dnia 27 maja 2019 o godz. 19:31 pisze:

    W pełni polecam – szukałem Volvo C30 w pełnej opcji wraz z R-Design, a nie ma dużo takich aut w PL. Odwiedziłem Volvi, nakreśliłem swoje oczekiwania i po może trzech tygodniach zaoferowali mi auto w odpowiedniej wersji.
    Samochód jest w bardzo dobrym stanie, wygląda atrakcyjnie i współcześnie, prowadzi się porównywalnie z nowymi autami.
    Gwarancja działa dobrze o czym miałem okazję się przekonać. Miesiąc po zakupie potrzebny był serwis klimatyzacji. Serwis odbył się sprawnie, w renomowanym serwisie, nie poniosłem żadnych kosztów, wszystko działa doskonale.
    Za kilka lat pewnie wrócę po kolejne auto. Polecam.

  46. Henryk A. dnia 22 maja 2019 o godz. 21:12 pisze:

    Poszukiwałem samochodu Volvo model XC60, XC70. Tutaj znalazłem ciekawy samochód z dobrym wyposażeniem.
    Samochód sprawdziłem na miejscu na placu, jak też bez problemu udałem się z pracownikiem do VOLVO NOVA w celu oględzin przedsprzedażnych.
    W samochodzie nie znaleziono niczego co by odbiegało od opisu. Stan bardzo dobry, zgodny z opisem, bezwypadkowy.
    W ramach sprzedaży zostało wymienione (przegląd duży) wszystko co zostało uzgodnione wraz ze sprzedażą samochodu. Zostały dołożone też elementy zgodnie z umową (hak, kamera cofania i inne elementy). Godna uwagi jest też oferowana gwarancja na sprzedawany pojazd w cenie pojazdu.
    Dodatkowo sprzedający wykazał się dużą cierpliwością, gdyż proces leasingowy trwał niestety bardzo długo, co skutkowało blokadą samochodu /pieniędzy za niego na okres kilku tygodni – Dziękuję.
    Zakupiony XC70 D5 AWD Summum.
    Polecam ten komis.

  47. Andrzej Pawlaczyk dnia 14 kwietnia 2019 o godz. 20:32 pisze:

    Szukałem dwóch samochodów: dla żony XC60 i C30 dla córki. W internecie znalazłem komis VOLVIS specjalizujący się w sprzedaży samochodów używanych firmy VOLVO. Na stronie internetowej znalazłem kilka samochodów, które mnie zainteresowały.oraz informację, że samochody wystawione do sprzedaży mają
    wymieniony rozrząd, paski, oleje i filtry raz wystawiana jest pisemna, roczna gwarancja. To przekonało mnie do wyjazdu w celu obejrzenia samochodów i ewentualnego zakupu. Po przyjeździe okazało się, że XC60 został właśnie sprzedany, a z kilku C30 zostały tylko dwa w kolorach białym z 2010r i czarnym z 2011r. Wybraliśmy biały z przebiegiem 162 000km.
    Oglądaliśmy pozostałe samochody stojące na placu. Żonie spodobał się V40 w kolorze szarym metalicznym z 2015r. z przebiegiem 98 000km i bardzo bogatym wyposażeniem. Kupiliśmy oba te samochody. Wizualnie są w stanie idealnym i nawet w 9-cio letnim C30 trudno jest znaleźć ślady używania. W obu samochodach wszystkie elementy wyposażenia działają prawidłowo. Podczas miesięcznej eksploatacji C30 pojawiła się drobna usterka, która została fachowo usunięta w ramach gwarancji – czyli gwarancja działa. Przekonałem się, że firma jest solidna i dotrzymuje swoich zobowiązań. Mogę spokojnie ją polecić każdemu.

  48. Józik Czarny Dunajec dnia 15 marca 2019 o godz. 12:26 pisze:

    Kupiłem w tej firmie samochód Volvo v60 Cross Country. Skorzytałem z leasingu, pojazd oczywiście sprawdziłem w serwisie. Wszytsko przebiegło dobrze, Krótko i na temat.

  49. Krzysztof Pawlicki, Gdańsk dnia 4 lutego 2019 o godz. 10:52 pisze:

    POLECAM BARDZO SERDECZNIE ZKUP SAMOCHODU od Pana Piotra, ja swoje XC90 rocznik 2006 kupiłem ponad 2 lata temu i do dziś z samochodem NIE MA ŻADNYCH PROBLEMÓW, nie musiałem naprawiać ani poprawiać dosłownie NIC, mimo że w momencie zakupu samochód był już 10 letni. Pan Piotr zna się doskonale na marce Volvo i potrafi fachowo doradzić, dodatkowo nie było problemu, aby przyjechał samochodem przed zakupem do Serwisu Volvo, aby sprawdzić samochód. POLECAM WSZYSTKIM

  50. Antoni dnia 2 lutego 2019 o godz. 14:34 pisze:

    W ubiegłym miesiacu dokonalem zakupu auta Volvo xc90 w tej firmie. Bardzo cenię sobie profesjonalizm i fachową obsługę, a taka właśnie otrzymałem u Pani Joli i Pana Marcina. Wszystkie formalnosci związane z finansowaniem auta zalatwione od ręki na miejscu u doradcy. Wszystkie samochody jakie posiadalem, uzytkowalem bardzo intensywnie i szukalem przede wszystkim sprawdzonego egzemplarza, ktory zapewni mi bezawaryjna eksploatację i bezpieczenstwo przez dlugie lata. Taki wlasnie samochod znalazlem w tej firmie. Przeglad przedzakupowy Volvo przeszlo bez problemu. Autem zrobilem juz kilka tysiecy, jak do tej pory bez nawet najmniejszej awarii. Polecam wszystkim, ktorzy szukaja zadbanego auta na lata!

  51. Marek dnia 14 stycznia 2019 o godz. 21:22 pisze:

    W grudniu zeszłego roku kupiłem w firmie Volvis XC60 z 2009 roku , auto bardzo zadbane z małym przebiegiem , sprzedawca w porządku wystawił komplet dokumentów do rejestracji . Łaciate ( bo zostało nazwane przez właścicieli firmy) ze względu na kolor tapicerki , jak na razie też bez problemowo przy – 14 w styczniu odpala bez szwanku. Potwierdzam duży wybór samochodów na placu i profesjonalizm sprzedających.

  52. Hoszowski Zbigniew dnia 10 stycznia 2019 o godz. 21:03 pisze:

    Kontakt z firmą bezproblemowy. Informacje na temat oferty wystarczające. B.duży wybór aut producenta VOLVO! Pomoc przy dokumentacji dot.sprzedaży i zarejestrowania auta mnie pozytywnie ujął. Profesjonalne podejście do kupującego stwarza pewność, że czuje się iż nie będzie w przyszłości kłopotów z eksploatacją kupionego auta.

  53. JOANNA dnia 9 stycznia 2019 o godz. 23:53 pisze:

    Faktycznie bardzo duży wybór, świetne auta. Żeby cieszyć się z posiadania Volvo bardziej niż martwić cena za naprawy, polecam wybrać auto z gwarancją. W naszym przypadku zakup i cała procedura poszła bardzo sprawnie. Po 3 miesiącach pierwsza awaria, ale naprawa niemal od ręki. Właściciel firmy z prawdziwą żyłka handlarza, zna się na swoim fachu.

  54. Andrzej dnia 1 stycznia 2019 o godz. 19:12 pisze:

    Zakupiłem w tym komisie Volvo XC 60, jestem bardzo zadowlony, Panowie znają markę Volvo od podszewki. Komis godny polecenia.

  55. Weronika dnia 28 grudnia 2018 o godz. 07:27 pisze:

    Kupiłam dwa miesiące czarne volvo v40 R design. Auto super, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam gorąco każdemu. Panowie znają się na rzeczy.

  56. Mateusz Wojtkiw dnia 26 grudnia 2018 o godz. 18:18 pisze:

    W firmie Volvis zakupiłem Volvo v60, autko we wspaniałym stanie zgodne z opisem, w dodatku wymieniony na miejscu rozrząd oleje itd. na miejscu fachowcy od marki Volvo znający się na rzeczy. Na placu na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, stoją tam naprawde sumiennie wyselekcjonowane auta. Bardzo duży wybór wielu modeli w jednym miejscu. Wszystko jak należy, z czystym sumieniem polecam. Następne Volvo kupię tylko w Volvis.

  57. Antek dnia 5 listopada 2018 o godz. 10:21 pisze:

    Kupiliśmy w serwisie Volvo v70. Pan Adam i Pan Marcin doskonale doradzili nam z wyborem, auto działa bez zarzutów, wszystko zgodnie z opisem a nawet po zakupie odkryliśmy pare miłych sztuczek. Sprawy załatwione od ręki w pare godzin dzięki czemu po niedługim czasie mogliśmy cieszyć się nowym autem. Jeśli ktoś szuka aut firmy Volvo w dobrym stanie, rzetelnej obsługi i rady, powinien udać się do tego komisu. Doświadczenie idzie w parze z profesjonalizmem

  58. Zadowolony klient dnia 28 października 2018 o godz. 15:01 pisze:

    W firmie Volvis kupiłem XC90 4,4 benzyna z 2005r, można by pomyśleć “stare auto” a tu niespodzianka auto ma 156000 km. , samochód cały w fabrycznym lakierze(kolor perłowy) a to dopiero początek. Tapicerka to jasna skóra w takim stanie że w tym roczniku ze świecą takiej szukać, myślę ze nawet w młodszych rocznikach trudno znaleźć tak zadbany środek. Silnik pracuje pięknie żadnych wycieków, skrzynia też bez problemów. Przed zakupem auto sprawdził mechanik z serwisu volvo w łodzi to on dokonał pomiarów lakieru i stwierdził że cytuje.”nie malowana laleczka” dotyczy to lakieru jak i ogólnego stanu auta.Od komisu dostałem roczną pisemną gwarancję, która obejmuje naprawę wszystkich mechanicznych i elektrycznych usterek w okresie jej obwiązywania. Biorąc pod uwagę stan auta pewnie z niej nie będę musiał z niej korzystać.W tym komisie jest bardzo duży wybór tego modelu , mam nadzieję ze inni nabywcy też znajdą tam takie PIĘKNE auta jak moje.

  59. Maciek dnia 11 września 2018 o godz. 11:15 pisze:

    Dołączam się do grona zadowolonych nabywców pojazdów marki Volvo. Mój wybór padł na szare XC60. Wyposażone jest w mocny 205 konny silnik diesla i nieco dodatów jak np. szklany dach. Jestem zachwycony autem, porównywałem z Mitsubishi ASX, jakość wykonania i osiągi to zupełnie inna liga. Sprzedawcy w tej firmie znają się na rzeczy, doradzili, pozwolili przetestować autko i chociaż nieco sceptycznie podchodziłem do marki z miejsca wiedziałem, że chcę to auto. Niezdecydowanym polecam wizytę w tej firmie.

  60. Kinga dnia 8 sierpnia 2018 o godz. 21:35 pisze:

    W firmie Volvi kupilismy na poczatku lipca piekne volvo xc60. Jestesmy zadowoleni z auta, ktore pod wzgledem technicznym jak i wizualnym jest w bardzo dobrym stanie. Wlasciciel firmy nie stwarzal zadnych problemow jak chcielismy je sprawdzic w autoryzowanym salonie volvo w Lodzi(co zreszta zrobilismy)Sprzedajacy okazal sie slowny i honorowy. Firma Volvi to miejsce do ktorego wrocimy po kolejny samochod. Goraco polecamy Kinga z mezem.

  61. Wandzia dnia 23 czerwca 2018 o godz. 07:44 pisze:

    Polecam. Kupiłam volvo xc60 i jestem zadowolona z zakupu. Bezproblemowo.

  62. Marek Pazura dnia 16 maja 2018 o godz. 14:24 pisze:

    Także ja dołączyłem do grona zadowolonych użytkowników modelu Volvo XC90. Samochód jest nieco staromodny jednak moim zdaniem doskonale wygląda, sprawuje się zaś jeszcze lepiej. Mieszkam nieco na uboczu Lublina i napęd 4×4 często się przydaje. Przy okazji pozdrowienia dla pracowników firmy. Pojazd u was zakupiony jest bezbłędny. Dzięki za doradztwo. Tak trzymać.

  63. Marek Pawlak dnia 25 kwietnia 2018 o godz. 08:39 pisze:

    Kupiłem XC90 z silnikiem 3.2 benzyna z 2007 roku..Za poradą sprzedawcy dodałem instalację gazową. Wszystko to pozwala mi tanio jeździć i cieszyć się SUVem.Polecam odwiedziny w tym komisie – mają bardzo duży wybór Volvo w benzynie i diieslu.

  64. Jacek Szczygielski dnia 4 kwietnia 2018 o godz. 11:48 pisze:

    Zakupiłem w tym komisie Volvo XC60. Dokładnie taki jak sobie wymarzyłem. Diselek z napędem na 4 koła. Ma wszystko, nawet szklany, panoramiczny dach. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Mają tutaj bardzo duży wybór Volvo. Polecam serdecznie zakup w tym miejscu.

  65. Anna Ciesielska dnia 14 grudnia 2017 o godz. 21:14 pisze:

    Jestem szczęśliwą właścicielką Volvo XC70 którą zakupiłam w komisie Volvi. Polecam

  66. Wiesiek z Ciechanowa dnia 20 listopada 2017 o godz. 14:52 pisze:

    Kupiłem srebrne volvo 90 2013 D5 200koni.w Chechle. Auto jest technicznie i wizualnie bardzo zadbane. Jeździ się super. Bardzo fajne auto.Jak ktoś szuka XC90 będzie miał z czego wybrać.

  67. Stanko76 dnia 2 października 2017 o godz. 14:44 pisze:

    Na początku sierpnia zakupiłem w komisie Volvo srebrną sztukę XC70 wyprodukowaną w 2013 r. z dodatkową gwarancją. Mija drugi miesiąc użytkowania a auto sprawuje się świetnie, z autem nie dzieję się nic niepokojącego, a dynamiczny diesel przyjemnie zaskakuję niskim spalaniem. Z pewnością mogę polecić zakup auta w tym miejscu, wybór duży, każdy znajdzie coś dla siebie.

  68. Wiesław Teodorek dnia 29 września 2017 o godz. 08:44 pisze:

    Wziołem od nich XC90 2004 rok.dizel.Choć to odległy rocznik samochód jest dobry i nie psuje mi sie.Polecam ten komis wybór bardzo duży Pozdrawiam wszystkich

  69. Tomek Szczęsny dnia 12 lipca 2017 o godz. 13:28 pisze:

    Dzień dobry. Także i ja chciałem podziękować pracownikom firmy Volvi. Auta które mi zaprezentowano były w świetnej kondycji i w zasadzie największym problem był wybór koloru wnętrza (kolor nadwozia to oczywiście czerń). Z auta jest bardziej niż zadowolony, stan techniczny a także poziom wyposażenie przerósł moje oczekiwania.

  70. Grażyna Pabisiak dnia 24 kwietnia 2017 o godz. 20:04 pisze:

    Duży wybór samochodów terenowych Volvo w jednym miejscu. Chciałam auto tej marki, gdyż uchodzą za bardzo bezpieczne a to jest dla mnie kluczowa sprawa. Jeżdżę z dziećmi Fachowa obsługa, trudny wybór ze względu na ilość pojazdów. Polecam serdecznie.

  71. Piotr Zalewski dnia 10 marca 2017 o godz. 14:53 pisze:

    Kupilem u nich xc70 dwa tygodnie temu. Po obejrzeniu ogloszenia przyjechalem i nie rozczarowalem sie. Mieli dwie blizniacze sztuki. Nawet nie pofatygowalem sie do serwisu, bylo widac ze stan wybranego auta jest bardzo dobry.W cenie wymienili mi rozrzad i to co trzeba wiec w zasadzie bez dodatkowych kosztow ciesze sie z jazdy.

  72. Czesiek Wieliczka dnia 11 lutego 2017 o godz. 22:14 pisze:

    Jestem zadowolony z auta kupionego u nich. Był już w komplecie wymieniony rozrząd dzięki czemu zaoszczędziłem kilkaset złotych. Po tygodniu od zakupu wskutek mrozu walnął mi zamek w drzwiach – chyba po myciu. Na moją prośbę przysłao mi drugi. Założyłem na własny koszt. Sprzedający podszedł do sprawy normanie.Pogadali my sobie i dobiliśmy targu. Polecam dobrze się targować bo można tam nieźle wytargować. Przejechałem się autem, jeżdziło dobrze. Ogólnie zadowolony jestem.

  73. Marek z Kielc dnia 23 grudnia 2016 o godz. 14:27 pisze:

    Kupiłem w firmie swoje pierwsze wymarzone Volvo. Jest w idealnym stanie chociaż ma już 8 lat.Samochód nie był najtańszy ale zdecydowanie wart wydanych pieniędzy. Polecam serdecznie, mają naprawdę duży wybór. Przy okazji przesyłam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla całej ekipy z firmy Volvi.

  74. Andżelika Warszawa dnia 11 listopada 2016 o godz. 23:45 pisze:

    Kupiliśmy nasze auto w komisie koło Pabianic. Jest w zaje….. stanie. Mamy porównanie, bo nasi znajomi niedawno też kupowali auto, też Volvo XC90 z roku 2005 z silnikiem 2,9 T6 i ich jest w dużo gorszym wyposażeniu i kondycji. Naszym jeździmy już 3 miesiące i mimo wieku absolutnie nic się nie dzieje. Może to zasługa serwisu tuż przed sprzedażą, wymieniono wszystkie oleje i filtry oraz klocki hamulcowe.Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Volvo

  75. Anna Łódź dnia 29 października 2016 o godz. 12:50 pisze:

    Serdecznie polecam firmę Volvi jako godnego partnera w transakcjach i fachowym doradztwie w tematach serwisowych. Duża wiedza i profesjonalne podejście do klienta.

  76. Piotr Kielce dnia 8 października 2016 o godz. 18:58 pisze:

    Polecam serdecznie firmę Volvi. Zakupiłem w owym salonie volvo xc90 z silnikiem 4.4 v8.. Powiem szczerze!! Szukałem takiego auta 7 miesięcy, obejrzałem przez ten czas chyba 12 sztuk, same złomy!!, może to nie była okazja cenowa, ale w końcu trafiłem mój wymarzony, bezwypadkowy egzemplarz,!!! Wspaniała obsługa i cierpliwość do mnie wymaga podziękowania dla Właściciela firmy, który odpowiadał na wszystkie moje pytania i prośby!! Polecam serdecznie i pozdrawiam

  77. Jurek Warszawa dnia 28 lipca 2016 o godz. 19:16 pisze:

    Zakupiłem volvo xc90 granatowe z jasnym wnętrzem.. Jestem bardzo zadowolony z auta i obsługi serwisu Volvi ?

  78. Katarzyna Cichocka dnia 25 lipca 2016 o godz. 12:11 pisze:

    Z dwa lata temu kupiłam u nich XC-90tkę, 2008 rok i jestem bardzo zadowolona. Super auto, bezawaryjne i komfortowe, Polecam 😉 Z uwagi na charakter pracy – dużo jeżdżę po Polsce, jest dla mnie istotne, żeby wsiąść do auta i po prostu jechać, nie martwiąc się o nic. Dodam jeszcze, że w firmie pracują profesjonaliści. Nie ma chyba rzeczy, której nie wiedzą jeżeli chodzi o Volvo. Sympatyczna obsługa, co niestety nie jest jeszcze normą w naszym kraju.. Polecam

  79. Mateusz dnia 3 czerwca 2016 o godz. 07:06 pisze:

    Szukaliśmy z żonką białego Volvo XC90. W trakcie kontaktu telefonicznego okazało się, że pracownicy są akurat w Niemczech. Przesłali nam na maila zdjęcia niemal natychmiast. Zaproponowano nam auto z 2013 roku z symbolicznym przebiegiem 45tys. Wszystko w stanie idealnym. Zaryzykowaliśmy i zadatkowaliśmy auto w ciemno. Kiedy przyjechało byliśmy zachwyceni. Wszystko się potwierdziło. Stan auta jest perfekcyjny. Zachwyt trwa do dziś, jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami auta prawie nowego, w stanie idealnym za cenę dużo niższą niż musielibyśmy zapłacić w salonie. Serdecznie polecamy tę firmę. Ich samochody są naprawdę w doskonałym stanie.

  80. Marek Radom dnia 30 maja 2016 o godz. 14:49 pisze:

    Ja też chciałbym pochwalić obsługę firmy Volvi. Mają pojęcie o temacie, no i jest w czym wybrać. Mają tylko Volva XC90. Mogłem wybierać nawet kolor co przy aucie używanym nieczęsto się zdarza. Kupił 2,5 Turbo benzynkę. Wyposażenie w normie, stan bardzo dobry, tak jak zachwalano w ich ogłoszeniach w otomoto. Serdecznie polecam, warto.

  81. volvo dnia 22 kwietnia 2016 o godz. 00:06 pisze:

    Nabyliśmy Volvo. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Spisuje się fajnie. Najlepsze jest z tego to że pali tylko 9,7 litra na 100km. I jeszcze jedno bym zapomniała mogę przewieźć swą cała familię która liczy 6 osób.Bardzo fajnie spisuje się w górach czego doświadczyłam będąc na urlopie w Alpach.

  82. Piotr Łask dnia 8 kwietnia 2016 o godz. 12:38 pisze:

    Zakupiłem w auto-komisie Volvi samochód marki Volvo XC90, właściciel w/w komisu zapewniał o bezwypadkowości i pełnym serwisie samochodu poza granicą kraju (niemcy)..-będąc osobą przezorną, postanowiłem sprawdzić!! Umówiłem więc wizytę w serwisie Volvo Nova w Łodzi, pracownik w/w komisu był punktualnie. Auto zostało sprawdzone przez serwisantów Volvo za co zapłaciłem 770zł i było w 100% zgodne z ogłoszeniem!! Jestem naprawdę mile zaskoczony profesjonalną,rzetelna obsługą i kontaktem z klientem !! Polecam ten komis moim znajomym, którzy szukają dobrego auta!!

  83. PakoLorenteXC90 dnia 2 kwietnia 2016 o godz. 23:47 pisze:

    Witam serdecznie. Chciałbym również wyrazić swoją opinię na temat tego SALONU VOLVI. Jestem posiadaczem VOLVO XC90 2009r z cudownie mruczaca jednostka napędową 3.2 benzyna od ponad tygodnia kupiłem najbogatsza wersję jaka szukałem od ponad roku w Polsce jak i w innych krajach europejskich. Moje XC90 znalazła dla mnie firma VOLVI jestem wręcz szczęśliwy że znalazłem kontakt z tą uczciwą firmą. Przemiła szefowa załatwiła wszystkie formalności związane z rejestracją tego auta dosłownie profesjonalnie. Moje VOLVO odebrałem po wymianie wszystkich olej filtrów oraz co najważniejsze rozrządu! Bardzo miło zaskoczony byłem super zgrana ekipa ekspertów wiedzacych zdecydowanie wszystko o tych Wozach! Odrazu dodatkowo zakupiłem pakiet chrom zaskoczeniem była także cena dużo tańsza niż w serwisie. Oczywiście założony został na miejscu profesjonalnie jednym słowem firma godna polecenia! Auto czekało w dniu odbioru czysciutkie nawoskowane pachnące. Auta znajdujące się w ofercie tej firmy są jak nowe! Napewno niebawem będę wraz z moją kobieta szukał mniejszego auta z serii Volvo i już wiem teraz że odpowiednie wręcz unikatowe VOLVO znajdę tylko tutaj auto pewne bezpieczne sprawdzone przez ekspertów tej marki.Pozdrawiam bardzo serdecznie.

  84. Edith BPH dnia 2 kwietnia 2016 o godz. 08:11 pisze:

    Kupiłam XC dziewięćdziesiątke 2,5 turbo benzyna. Samochód sprawuje się i wygląda jak nowy. Wybrałam czarne z jasnym wnętrzem, Po pół roku jestem nadal zachwycona wyglądem oraz komfortem jazdy. Założyłam instalację gazową – więc koszty utrzymania są na bardzo dobrym poziomie. Ogólnie bardzo polecam ten model Volvo jak również ekipę sprzedawców. Mają pojęcie co sprzedają i bardzo bogatą ofertę.

  85. Mecenas Zbigniew Lublin dnia 31 marca 2016 o godz. 22:11 pisze:

    Kupiłem u tych ludzi Volvo XC90 ponad rok temu. Działa w porządku,Nie będę rozpisywał się jak moi poprzednicy Jestem po prostu zadowolony.

  86. Janek Częstochowa dnia 5 marca 2016 o godz. 08:29 pisze:

    Szukałem długo auta.Wymarzyłem sobie czarne Volvo 90tke z czarnym wnętrzem w skórach. Byłem w kilku miejscach i zawsze wychodziła kicha. A to poocierany gdzieś, a to niepewna historia.Wreszcie trafiłem do firmy spod Pabianic. Panie które mnie obsługiwały miały do zaoferowania 3 szt aut z rocznika o jakie mi chodziło. Jedno granatowe i dwa czarne. Wybrałem takie z nawigacją i z 7 miejscami. Jestem zachwycony zakupem. Wszystko w porządku, tak jak chciałem. Czuję że zrobiłem bardzo dobry interes.Polecam.

  87. Prof.dr Stefan Warszawa dnia 21 lutego 2016 o godz. 11:54 pisze:

    Zakupiłem samochód. Zepsuł się po ponad trzech miesiącach.Poinformowałem firmę o tym fakcie.Assistance przewiozło mój samochód do nich a po dwóch dniach dostałem telefon że można odebrać sprawny pojazd.

  88. Marcin Kamieniarz dnia 20 lutego 2016 o godz. 00:57 pisze:

    Volvi to firma z najlepszą ofertą samochodów Volvo XC90 w całej Polsce. Od zaraz mają dostępnych kilkanaście sztuk. Ja chciałem czarnego z beżowym wnętrzem rok produkcji 2009 lub 2010. Miałem wybór wśród czterech sztuk. Nie było łatwo się zdecydować aż w końcu wybrałem. Nie żałuję. Jeżdżę już ponad miesiąc i nic niepokojącego się nie dzieje.

  89. Emilka Tybulczuk dnia 6 lutego 2016 o godz. 12:16 pisze:

    Kupiłam Volvo 90tke jako rodzinne. Mam 3 dzieciaków i sprawdza się doskonale. Pan sprzedawca zaoferował mi wersje z dvd – to super sprawa. Autko jest perfekcyjne. Przed sprzedażą wymieniono wszystkie filtry, rozrządy i wszystko co potrzebne.Polecam samochody z tej firmy

  90. Magda M. dnia 15 stycznia 2016 o godz. 15:35 pisze:

    Kupiłam używane auto Volvo XC90 dwa miesiące temu. Wszystko zgodne z opisem. Samochód spisuje się wyśmienicie – w razie jakby co dostałam od firmy pełny rok gwarancji. Polecam.

  91. Andrzej i Mariola Wiśniewscy Łask dnia 17 grudnia 2015 o godz. 23:45 pisze:

    Kupiliśmy już drugie auto od pani Teresy z firmy Volvi. Każde z nich jest wyjątkowe zarówno pod względem wyposażenia jak również obsługi posprzedażnej.Nasi synowie wkraczają w wiek dorosły w związku z czym planujemy zakup kolejnych aut dla naszych dzieciaków 😉 Wielki szacun dla kierownika serwisu p. Grzegorza Jamborka, który zawse znajdzie rozwiązanie dla każdego problemu z autem.

  92. PiotrusPan dnia 26 listopada 2015 o godz. 21:37 pisze:

    Skuszony ofertą kilku samochodów w jednym miejscu przyjechałem do Pabianic aż z Koszalina. To był doskonały pomysł. Chciałem czarne Volvo XC90 z silnikiem diesla 2,4. Mogłem wybierać z pośród aż 3 szt. Ostatecznie wybrałem pojazd z 2011 roku. Ma jasne wnętrze, automatyczną skrzynię biegów i silnik o którym słyszałem same superlatywy. Domówiłem szybko z właścicielem cenę i … jestem teraz szczęśliwym posiadaczem Volvo XC90. Auto jest rewelacyjne. Doskonale się prowadzi, jest przestronne i jak na swoje gabaryty dość ekonomiczne. Serdecznie polecam i model samochodu i sprzedawcę.

  93. Sabak66 dnia 14 listopada 2015 o godz. 21:33 pisze:

    Sprzedawca godny polecenia. Do komisu trafiliśmy przez przypadek gdy wracaliśmy po nie udanym kupnie auta z Wrocławia do Warszawy. Podjechaliśmy ponieważ znajomy wspominał że jest tu duży wybór xc90 a własnie takiego modelu nie kupiłem we Wrocławiu (zaniedbany model), dzięki dużemu wyborowi szybko upatrzyłem sobie model z silnikiem 3.2 benzyna i brązowymi skórami (z takimi właśnie chciałem mieć), model dokładnie obejrzeliśmy przejechaliśmy się i zdecydowałem się na niego w maks godzinę. Minęło już trochę czasu i dziś wiem że mogę wystawić pozytywną opinię dla VOLVI.

  94. Kamyk dnia 20 października 2015 o godz. 18:31 pisze:

    Jestem w szoku!! chciałam zmienić auto…na wymarzone… nie do zdarcia!!!! VOLVO…Przeglądałam ogłoszenia.. jeździłam, oglądałam…pełna nadziei, Wszystko oczywiście z kolegą mechanikiem i nic… Wszędzie ściema!!! Każdy zapewniał… bezwypadkowy, mały przebieg itd..i lipa… Aż wreszcie trafiłam na VOLVI!! Weszłam na plac i każde auto moje!!! Mechanik też nie miał zastrzeżeń ;););) i wybrałam… XC90 rok 2010… jest boskie.. Jeżdźę prawie dwa lata i nic… chodzi….A do tego super konkretna i profesjonalna obsługa… Bardzo polecam.. Jeżeli chcesz zmienić auto ale sam nie wiesz na jakie i gdzie… to polecam VOLVI CHECHŁO… oni ci doradzą i pomogą we wszystkich formalnościach….Bardzo.. polecam.polecam.

  95. Krzysztof dnia 6 września 2015 o godz. 16:30 pisze:

    Bardzo długo szukałem po całej Polsce Volvo Xc90 dla siebie,przejechałem setki kilometrów w poszukiwaniach..Dopiero w firmie Volvi odnalazłem to czego chciałem,nigdzie nie spotkałem tak dużego wyboru tego modelu Volvo,auta czyste,pachnące,zero jakiegokolwiek paproszka,ponadto Sprzedający podszedł do mnie jak człowiek do człowieka co jest ważną cechą.Jestem bardzo zadowolony z zakupu i jeśli ktoś kiedyś spyta mnie o Volvo to odpowiem tylko jedno.. Firma Volvi.

  96. Tytus5 dnia 6 sierpnia 2015 o godz. 18:15 pisze:

    Kupiłem w frmie Volvi w Chechle XC90 czarny z 2011roku. Jeżdżę już prawie 3 miesiące i jestem zadowolony. Po przejechaniu 15tys km pojechałem do nich na wymianę oleju i filtrów. Na moje życzenie podnieśli mi także moc silnika.Jestem teraz bardzo zadowolony z dynamiki tak ciężkiego samochodu.

  97. Malwinka dnia 7 lipca 2015 o godz. 07:56 pisze:

    Dwa tygodnie temu niezobowiązująco pytałam właściciela firmy Volvi o czarne Volvo XC90.W minioną środę dostałam telefon iż mają takie do sprzedania. Kupiłam auto w piątek,Absolutnie takie jak sobie wymarzyłam,jest czarne, z chromami, ma jasne skórzane wnętrze.Mam je dopiero kilka dni i jestem zachwycona. Bardzo polecam firmę, miłą i profesjonalną obsługę połączono z bogatą ofertą samochodów.

  98. Kazek dnia 1 czerwca 2015 o godz. 17:16 pisze:

    dobre samochody, duzy wybor.zajechalem z wawy w ciemno bo moj kolezka tez u nich kupowal. trafiłem 90tke jaka chcialem czyli czarny disel w jasnych skurach. ostukalem, opukalem nie walony, silnik zdrowy, reszta gratow tez ok. gosciu elastyczny nawet gwarancje mi dal. polecam ten komis

  99. Kondziu dnia 5 maja 2015 o godz. 20:34 pisze:

    Tak ja poprzednicy bardzo polecam firmę Volvi. Zachęcony możliwością zakupu auta używanego z gwarancją zakupiłem u nich Volvo XC90 z 2009 w wyjątkowej wersji R-Design. Już wstępne oględziny przez mojego zaufanego znajomego zachęciły mnie do zakupu. Na wszelki wypadek potwierdziłem sobie w serwisie Volvo w Łodzi iż pojazd jest ma pewną historię oraz jest bezwypadkowy. Reasumując polecam sprzedawcę – ma naprawdę uczciwy towar

  100. marek graf dnia 2 maja 2015 o godz. 17:44 pisze:

    Wstąpiłem na autokomis przejazdem, zainteresował mnie ten punkt ponieważ sam mam Volvo V50 z 2006 roku, na komisie jest duży wybór Volvo xc90, znalazłem bardzo ładny model XC90 z 2004 roku za niecałe 35tys, fajne wyposażenie, wygodny i do tego w benzynie. Zastanawiam się teraz nad przesiadką na 4×4.

  101. jacek kostrzewa dnia 20 kwietnia 2015 o godz. 13:35 pisze:

    Przyjechałem zakupić XC90tke. Przez telefon gość zachwalał iż ma 11 sztuk więc na pewno coś znajdę. Faktycznie na placu miał ich z 10. Znalazłem auto jakiego szukałem: 7 miejscowe, czarne z jasnymi skórami, klimatronic, ksenony i silnik D5 185KM. Po dokładnych oględzinach w serwisie Volvo w Łodzi potwierdziłem przebieg, stan techniczny i okazało się że sprzedający nie oszukiwał: AUTO BEZWYPADKOWE. Cena nie byłą najniższa na otomoto jednak faktycznie był warto!Nie żałuję żadnej wydanej złotówki. Dobre auto od dobrego sprzedawcy. Polecam niezdecydowanym – przyjedźcie do nich i oceńcie co mają na placu.

  102. Maciek Woźniak dnia 12 kwietnia 2015 o godz. 21:18 pisze:

    Pojechałem do Łodzi kupić Volvo XC90 diesel z roku 2009. od osoby prywatnej, miał być idealny. Po dokładnych oględzinach u sprzedającego lepiej było odpuścić to auto. Przy okazji postanowiłem obejrzeć benzyniaka również z 2009 w firmie Volvi z okolic Pabianic. Ogłoszenie zapowiadało samochód z Polski, od pierwszego właściciela i z niewielkim przebiegiem.To był strzał w dychę, wszystko się potwierdziło na miejscu. Szwagier, który jest lakiernikiem bezapelacyjnie potwierdził mi perfekcyjny stan blacharski i lakierniczy pojazdu, Historia serwisowa oraz przebieg są udokumentowane w książce. Wnętrze – jak nowe. Byłem tak zachwycony perfekcyjnym stanem pojazdu, że nawet specjalnie się nie targowałem. Samochód nie był najtańszy ale zdecydowanie uważam iż zakup w tej firmie to był bardzo dobry interes dla mnie.Jeśli będę kiedyś zmieniał auto z pewnością wrócę do tego sprzedawcy.

  103. RadekS dnia 3 kwietnia 2015 o godz. 07:04 pisze:

    Kupiłem swoje XC90 w firmie Volvi.To był doskonały wybór. Samochodem jestem zachwycony zaś obsługa przy zakupie wzorowa. Po podjęciu decyzji o zakupie konkretnego pojazdu bez dodatkowych opłat wymieniono mi wszystkie filtry i płyny eksploatacyjne. Wszystko w cenie! Bardzo polecam zarówno model pojazdu jak i firmę Volvi

  104. mariusz dnia 16 marca 2015 o godz. 21:16 pisze:

    witam

    Kupiłem u nich volvo s60 z 2002roku to było dokładnie około 5 lata temu. Auto wygladało rewelacyjnie czarne d5 automat na pełnym wypasie, cena była średnia, ale trzeba wziąść pod uwage że od takiego handlarza opłaca się kupno auta używanego. Nie ukrywam że auto było wypicowane na sprzedaż. Ale nie tak jak u innych pseudo handlarzy wypicowane a po za kupie sie psuje. To auto było rewelacyjnie uszykowane, kupiłem samochód 8 letni, który wyglądał jak nowy zarówno wizualnie jak i technicznie. Jeździłem dwa lata nic nie dołożyłem i sprzedałem również drożej niż była cena rynkowa. Do każdego zakupu można się przyczepić ale jeśli bym kupił od prywatnej osoby to zawsze musiałbym coś poprawiać przerabiać i koszta rosną a u nich auta są sprawdzone co trzeba wymieniają i za to ich polecam. Po dwóch tygodniach pojechałem dopełnić wszystkie formalności bo auto chciałem na już wiec umówiliśmy sie że reszte dokumentów odbiore później. Zostałem obsłużony jak dobry kolega 🙂 jeszcze po tych dwóch tygodniach co chiałem to mi przy aucie poprawiono bezpłatnie. Polecam bo nigdy nie kupisz auta używanego w takim stanie jak u nich.

  105. Moris81 dnia 12 marca 2015 o godz. 17:15 pisze:

    Szukałem XC90tki w kolorze srebrnym z napędem 4×4.Pan sprzedawca zobowiązał się, że znajdzie mi perfekcyjne auto w ciągu tygodnia.Nie minął się z prawdą,wyposażenie lepsze niż chciałem, nawet dvd jest. Cena średniorynkowa, jednak stan techniczny faktycznie bardzo dobry co zostało potwierdzone podczas wizyty w serwisie Volvo w Łodzi.Polecam tę firmę – mają naprawdę dobre samochody.

  106. Rabeniak dnia 4 marca 2015 o godz. 10:02 pisze:

    W zeszłym tygodniu kupiłem swoje pierwsze Volvo, model XC60 chociaż rozważałem XC90.Sprzedający bardzo je polecał ze względu na perfekcyjny stan techniczny i bardzo bogate wyposażenie. Nie zawiodłem się, to był doskonały wybór. Podziękowania za fachową obsługę. Jestem megazadowolony

  107. PawSeb dnia 14 lutego 2015 o godz. 10:35 pisze:

    5 lat temu zakupiłem w Autokomisie w Chechle Volvo V70 z 2002 roku. Jestem z niego bardzo zadowolony do tej pory nic nie wkładałem. Przed świętami z bratem pojechaliśmy na Pabianicką po samochód dla jego i żony, zastanawiali się nad autem 4X4 (xc90) ale jednak padło na kombi i spodobało im się VOLVO V70 wersji 3-ej z 2009, sprzedawca był miły przejechaliśmy się autem na próbę byliśmy w warsztacie wszystko było dobrze i od razu wiedziałem że będą go chcieli, to taki lepszy mój model a bratu zawsze się podobał, był jeden minus, auto stało na letnich oponach, baliśmy się wracać autem do domu, spytałem się czy nie mają opon zimowych okazało się że tak i jak się zdecydujemy to z okazji świąt dostaniemy je gratis, więc już nic nie stało na przeszkodzie mojemu bratu i jego żonie w zakupie auta. Mam nadzieję że auto będzie mu służyć tak samo jak i mnie służyło, aktualnie przesiadłem się na niemiecką myśl techniczną ale znów zastanawiam się nad volvo.

  108. skant62 dnia 12 lutego 2015 o godz. 17:38 pisze:

    Chciałem podziękować właścicielowi za udany zakup. Jestem w szoku, że auto używane może się aż tak dobrze sprawować. Pomijając okresowe przeglądy nic nie trzeba przy nic robić. To była dobra decyzja. Polecam autokomis Volvi

  109. cechan dnia 5 lutego 2015 o godz. 06:58 pisze:

    kupiłem tam Volvo S60. Szczerze polecam. Profesjonalna obsluga, ktora zna sie na rzeczy oraz szeroki wybor samochodow. Jest w czym wybierac

  110. bogdan dnia 31 stycznia 2015 o godz. 14:34 pisze:

    Auto sprawdziłem w ASO – było bezwypadkowe i z oryginalnym przebiegiem. Wszystko zgodnie z opisem

  111. janer dnia 16 stycznia 2015 o godz. 14:03 pisze:

    Kumpel polecił mi ten komis. Postanowiłem kupić Volvo S60. Auto jest nie do zajechania.

  112. maliniak dnia 4 stycznia 2015 o godz. 22:02 pisze:

    Moje auto nie było najtańsze ale do tej pory nic się nie dzieje.

  113. Maniek70 dnia 20 grudnia 2014 o godz. 11:22 pisze:

    Zakupu dokonałem we wrześniu. Jestem bardzo zadowolony z auta. Przy sprzedaży wymieniono mi na nowy cały zestaw rozrządu (dzięki czemu zaoszczędziłem kilkaset złotych). Drobne niedoskonałości pojazdu (przy zakupie używanego auta biorę to pod uwagę – kupuję przecież pojazd używany) usunięto mi kolejnego dnia po zgłoszeniu (silnik nierówno pracował na wolnych obrotach). Bezpłatnie co najistotniejsze! Sprzedający rzetelnie podszedł do sprzedaży – pojazd był dokładnie taki jak w opisie na stronie. Podczas kontaktu telefonicznego trochę ubarwiał, jednak to chyba normalne przy sprzedaży. Dodatkowym atutem był spory wybór aut na placu. Chciałem auto około 2008 roku – miałem do wyboru 3szt. w jednym miejscu. Mogłem bez problemu odbyć jazdę próbną. Pan, który sprzedawał, pojechał ze mną osobiście aby wybrane przeze mnie auto przejrzano dla pewności w autoryzowanym serwisie w Łodzi. Reasumując polecam, tym bardziej iż w tej firmie jest naprawdę w czym wybierać.

  114. anonim dnia 15 grudnia 2014 o godz. 23:48 pisze:

    Polecam wszystkim ten komis. Profesjonalna obsługa i szeroki wybór samochodów

  115. maniek dnia 18 listopada 2014 o godz. 10:07 pisze:

    Trafiłem na ten komis przez przypadek. Postanowiłem kupic rodzinne Volvo XC90. To był doskonały wybór. Auto jest przestrzenne, sprawne i w pelni zadbane

  116. kamil dnia 7 listopada 2014 o godz. 09:50 pisze:

    Kupiłem w tym komisie Volvo XC60. Wszystko było OK. Polecam

  117. gafns dnia 30 października 2014 o godz. 18:05 pisze:

    Jestem mile zaskoczony podejściem do klientów w tym komisie. Kupiłem tam Volvo xc90 i jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa tak jak należy

  118. Sławek dnia 5 października 2014 o godz. 16:22 pisze:

    Jestem zadowolony z zakupy. Ten komis to przede wszystkim największy wybór suvów Volvo w regionie. Po 6 miesiącach użytkowania nic się nie dzieje.

  119. volvo dnia 13 września 2014 o godz. 21:45 pisze:

    Zdecydowałem się na kupno Volvo XC70. Polecono mi komis Volvi. Jestem bardzo zadowolony z podjętej z nimi współpracy. Auto jest w doskonałym stanie.

  120. geran dnia 1 września 2014 o godz. 08:11 pisze:

    Najlepszy komis samochodów Volvo w regionie!

  121. automiser dnia 8 sierpnia 2014 o godz. 13:10 pisze:

    komis jest godny polecenia!

  122. doris dnia 16 lipca 2014 o godz. 16:17 pisze:

    polecam kupno volvo xc 60 w tym komisie. To bezawaryjne auto, doskonale na dlugie trasy!

  123. mmdee dnia 1 czerwca 2014 o godz. 19:05 pisze:

    Kupiłem tu poł roku temu samochod volvo xc90 z rocznika 2010. Komis ma największy wybór tego modelu w polsce. Auto wzialem w automacie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupy. Wszystko było OK.






Dodaj nową opinie o firmie:

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *